Το απόλυτο site με τα επώνυμα ρολόγια

Σχετικά με εμάς

Εταιρικό Προφίλ Toptime.gr

Η ενασχόλησή μας με το ρολόι ξεκινάει το 1979. Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας άριστη συνεργασία με τις αντιπροσωπείες ρολογιών κερδίσαμε πολλές πρωτιές στις πωλήσεις. Το 1990,  πρώτοι σε όλη την Ελλάδα με την CASIO, πραγματοποιήσαμε ταξίδι στην Ιαπωνία, όπου επισκεφθήκαμε τα εργοστάσια παραγωγής εκεί. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές πρωτιές και ταξίδια στα εργοστάσια κατασκευής ρολογιών σε όλο τον κόσμο.

1987       (Χόνγκ-Κονγκ, Ταϋλάνδη)
1989       (Σιγκαπούρη, Μαλαισία)
1998       (Γερμανία, Ιταλία-εκθέσεις)
2000       (Ινδία με ΤΙΤΑΝ)
2001       (Βασίλεια (Δ.Ε) Ελβετία)
2003       (Κάρπαθο με SECTOR-παγκόσμιο ρεκόρ ελ.κατάδυσης)
2004       (Μάλτα, Τσεχία με VOGUE)

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι εταιρείες ρολογιών, μαζί με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας κατατάσσει ψηλά στην λίστα «ρολογάδων».

Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας, μας καθιέρωσαν στο χώρο. Μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ξεκινήσαμε τη δημιουργία ενός ακόμα καταστήματος μέσω αυτής της ιστοσελίδας διαθέτονταςεπώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές : BULOVA, CALVIN KLEIN, CASIO, CERRUTI, CITIZEN, D&G, DKNY, ELYSEE, ESPRIT, GUESS, LORUS, MARC ECKO, MORGAN, OOZOO, PULSAR, PUMA, SEIKO, SWATCH, TISSOT, WIZE&OPE, κ.ά.

Στόχος μας είναι η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είτε μέσω διαδικτύου, είτε ερχόμενοι στο κατάστημά μας στην παρακάτω διεύθυνση:
TOP TIME (ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14-ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ 45, Πλ. Κάνιγγος)

Προτεραιότητές μας είναι η ασφάλεια των συναλλαγών, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η γνησιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση τηλ. 210 3825 421 email:info@toptime.gr

Toptime - Ρολόγια